Projecten LJ Innovate

Informatie aanvragen

Villa Rheeze

In Rheeze, een dorpje naast Hardenberg, staat deze prachtige villa. De villa heeft een traditionele spouwmuur die conform NEN 10068 geventileerd moet worden. In het metselwerk zitten daarom open stootvoegen. Voor het stucwerk hebben we onze gevelstucventilatieroosters geleverd.

Luxe villa in Amstelveen

In Amstelveen staat deze luxe villa. De villa heeft een traditionele spouwmuur die conform NEN 10068 geventileerd moet worden. Omdat de gevel bijna volledig uit stucwerk bestaat, zijn onze gevelstucventilatieroosters toegepast.

De Mosterdfabriek in Zwolle

In hartje Zwolle staat De Mosterdfabriek. Bij de renovatie van het authentieke pand werd aan de binnenzijde een muur geplaatst, waardoor een luchtspouw ontstond. Deze spouw moet conform NEN 10068 geventileerd worden. Hiervoor hebben wij onze gevelstucventilatieroosters geleverd. Door de roosters af te werken in de kleur van de baksteen, zijn ze nauwelijks te zien.

Hieronymuserf in Utrecht

Voor het project Hieronymuserf in Utrecht mochten wij een spouwventilatieplan opstellen. Op basis daarvan hebben we de gestucte gevels voorzien van onze gevelstucventilatieroosters. Deze roosters zorgen voor voldoende ventilatie conform NEN 10068. Daarnaast zijn onze koudebrugvrije pluggen en ankers gebruikt om objecten, zoals hemelwaterafvoeren, aan de gevel te bevestigen.

 

 

 

San Francisco in Almere

Bij appartementencomplex San Francisco in Almere moesten weerstations, hemelwaterafvoeren en zonneschermen worden bevestigd aan de buitengevelisolatie. Hiervoor hebben we onze pluggen en ankers geleverd. Omdat onze pluggen en ankers koudebrugvrij zijn, treedt er geen condensatie op in de isolatie en blijft de gevel mooi.

 

 

 

 

Hugo de Grootplein in Eindhoven

In Eindhoven werden 198 sociale huurwoningen verduurzaamd. Objecten als zonneschermen, huisnummers en straatnaamborden moesten koudebrugvrij aan de nieuwe buitengevelisolatie worden bevestigd. Hiervoor zijn onze pluggen gebruikt.

 

 

Duineveld in Noordwijk

Achter de duinen van Noordwijk ligt het prachtige nieuwbouwproject Duineveld. Bij dit project zijn de hemelwaterafvoeren gemonteerd met onze koudebrugvrije pluggen. Voor de bevestiging van buitenkranen en elektradozen hebben we onze apparatenhouders geleverd.