Over ons

LJ Solutions

Iedere gevel weerspiegelt een tijd. De ene stamt uit een periode die je alleen in zwart-wit kent, terwijl de andere wordt gekenmerkt door de strakke lijnen van nu. Hoe verschillend gevels er ook uitzien, ze hebben allemaal hun eigen charme. Helemaal wanneer ze in goede conditie zijn. Daarom zet LJ Solutions zich hiervoor in. We bieden slimme ventilatieproducten, bevestigingsmaterialen en gevelsystemen waarmee je het onderhoud tot een minimum beperkt. Dankzij de eenvoudige montage werk je efficiënt. En omdat de oplossingen circulair zijn, investeer je ook nog eens in een gezonde toekomst.

Maak kennis met het team

Oprichter van LJ Solutions is Roel Tromp. Jarenlang was hij adviseur op het gebied van gevelstuc, buitengevelisolatie en geventileerde gevelsystemen. Hij deed zijn werk met veel plezier, maar liep steeds tegen dezelfde afwerkingsproblemen aan. Vanuit de motivatie om gevels mooi te maken én gezond te houden, startte hij in 2012 met LJ Solutions.

Inmiddels werkt Roel voor architecten, ontwikkelaars, aannemers, installateurs en stukadoors in binnen- en buitenland. Dit doet hij vanuit LJ Cladding en LJ Innovate, samen met zijn deskundige team. Meer weten of kennismaken? Neem dan gerust contact op.

Bo

Leader | Happiness | Connection

Roel Tromp

Founder | Owner | Consultancy

Mail Roel

Corine Schoonderbeek

Leader | Sales | HR

Mail Corine

Leon Tromp

Sales LJ Innovate

 

Mail Leon

Evert de Lange

Leader Administration a.i

Mail Evert

Marjan Hulzebosch

Backoffice | Administration

Mail Marjan

Lianne Huijgen

Sales LJ Cladding

Mail Lianne

Dennis Mosterman

Sales LJ Cladding

Mail Dennis

Jari Pielman

Accountmanager

 

Mail Jari

Albert Boerma

Sales LJ Cladding

 

Mail Albert

Ben jij dit?

Stagiair Sales

Vacature: Stagiaire

Download nu onze brochure