Projecten LJ Cladding

Informatie aanvragen

HQ Sony in Amsterdam

Bij dit project is het XD Design van Favemanc toegepast en er is verticaal geïnstalleerd. Een mooie geventileerde gevel met veel creatieve oplossingen.

De Arentschool in Rotterdam

Een prachtig voorbeeld van industrieel bouwen: in de Rotterdamse wijk Kralingen is in slechts tien weken een compleet nieuwe school gerealiseerd. De school bestaat uit honderd units, waardoor het gebouw volledig remontabel en circulair is. Vanuit dat principe zijn aan de buitenzijde de cementgebonden steenstrips van SCANROC toegepast.

Villa Verde in Harderwijk

Dit voormalige kantoorpand is omgebouwd tot een woonzorgcentrum voor ouderen: Villa Verde. Op basis van een circulair ontwerp heeft het pand een duurzame, remontabele schil gekregen. Vanuit deze circulaire visie is de gevelbekleding van NEOLIFE® toegepast. Je ziet hier Cover 6 in de kleur Sun.

De Bunterhoek in Nunspeet

Woonzorgcomplex De Bunterhoek in Nunspeet is gebouwd op basis van een circulair ontwerp. Vanuit deze visie werd gekozen voor de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Cover 6 in de kleur Sun.

Kubuswoning in Utrecht

Deze kubuswoning in Utrecht heeft een hoekige achterzijde en een ronde voorzijde. Beide kanten zijn voorzien van de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Clad 4 in de kleur Ocean.

Biosintrum in Oosterwolde

Het Biosintrum maakt deel uit van het Ecomunitypark, een ecologisch werklandschap waar bedrijven en studenten samenwerken aan slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Het gebouw bestaat voor meer dan 80 procent uit biobased materialen. Zo zijn de gevels afgewerkt met de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Cover 14 en Clad 4.

Rooseveltlaan in Utrecht

Aan de Rooseveltlaan in Utrecht zijn verdeeld over drie gebouwen 174 appartementen gerenoveerd. Belangrijk doel was om de gebouwen te verduurzamen. Zo werden onder meer de daken en vloeren geïsoleerd. Aan de buitenzijde is de onderhoudsvrije en uv-bestendige gevelbekleding van NEOLIFE® toegepast. Je ziet hier Cover 6 in de kleur Ocean.

Woning in Borger

In Borger is gebruik gemaakt van onze keramische steenstrips op de woning van Martin Smit. Deze woning is in alle aspecten duurzaam en/of circulair. Er is niets waar niet over is nagedacht. Deze woning is bekleed met de keramische steenstrips van SCANROC in de kleur Castle Rock.

 

Tinyhouse in Harderwijk

Toen Demi haar Bouwkundediploma binnen had, besloot ze haar eigen tinyhouse te ontwikkelen. Haar ervaringen deelde ze via een blog. Wij steunden Demi bij haar project door ‘DeMini’ van de gevelbekleding van NEOLIFE® te voorzien. Je ziet hier Cover 14 en Clad 4.

 

Kop van West in Purmerend

In Purmerend staat dit nieuwe appartementencomplex. Het hekwerk en de trappenhuizen zijn afgewerkt met de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Cover 14 in de kleur Sun.

 

Studio Anneloes in Amsterdam

In Amsterdam staat sinds 2022 het nieuwe pand van Studio Anneloes, een modebedrijf dat heel bewust omgaat met mens en milieu. Het pand is bekleed met de gevelbekleding van NEOLIFE®, de Cover 6 in de kleur Sun en Earth. Bekijk onze projectvideo hier.