Projecten LJ Cladding

Informatie aanvragen

De Arentschool in Rotterdam

Een prachtig voorbeeld van industrieel bouwen: in de Rotterdamse wijk Kralingen is in slechts tien weken een compleet nieuwe school gerealiseerd. De school bestaat uit honderd units, waardoor het gebouw volledig remontabel en circulair is. Vanuit dat principe zijn aan de buitenzijde de cementgebonden steenstrips van SCANROC toegepast.

Villa Verde in Harderwijk

Dit voormalige kantoorpand is omgebouwd tot een woonzorgcentrum voor ouderen: Villa Verde. Op basis van een circulair ontwerp heeft het pand een duurzame, remontabele schil gekregen. Vanuit deze circulaire visie is de gevelbekleding van NEOLIFE® toegepast. Je ziet hier Cover 6 in de kleur Sun.

De Bunterhoek in Nunspeet

Woonzorgcomplex De Bunterhoek in Nunspeet is gebouwd op basis van een circulair ontwerp. Vanuit deze visie werd gekozen voor de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Cover 6 in de kleur Sun.

Kubuswoning in Utrecht

Deze kubuswoning in Utrecht heeft een hoekige achterzijde en een ronde voorzijde. Beide kanten zijn voorzien van de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Clad 4 in de kleur Ocean.

Biosintrum in Oosterwolde

Het Biosintrum maakt deel uit van het Ecomunitypark, een ecologisch werklandschap waar bedrijven en studenten samenwerken aan slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Het gebouw bestaat voor meer dan 80 procent uit biobased materialen. Zo zijn de gevels afgewerkt met de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Cover 14 en Clad 4.

Rooseveltlaan in Utrecht

Aan de Rooseveltlaan in Utrecht zijn verdeeld over drie gebouwen 174 appartementen gerenoveerd. Belangrijk doel was om de gebouwen te verduurzamen. Zo werden onder meer de daken en vloeren geïsoleerd. Aan de buitenzijde is de onderhoudsvrije en uv-bestendige gevelbekleding van NEOLIFE® toegepast. Je ziet hier Cover 6 in de kleur Ocean.

Tinyhouse in Harderwijk

Toen Demi haar Bouwkundediploma binnen had, besloot ze haar eigen tinyhouse te ontwikkelen. Haar ervaringen deelde ze via een blog. Wij steunden Demi bij haar project door ‘DeMini’ van de gevelbekleding van NEOLIFE® te voorzien. Je ziet hier Cover 14 en Clad 4.

 

Kop van West in Purmerend

In Purmerend staat dit nieuwe appartementencomplex. Het hekwerk en de trappenhuizen zijn afgewerkt met de gevelbekleding van NEOLIFE®. Je ziet hier Cover 14 in de kleur Sun.