Gevelbekleding van Aluinvent

Maak kennis met Aluinvent Fasade

Aluinvent gevelpanelen van geschuimd aluminium zijn een perfecte oplossing voor moderne, duurzame gevels. Deze innovatieve panelen bieden een lichtgewicht, onderhoudsarme en corrosiebestendige oplossing voor gebouwen, parkeergarages, terrassen en interieurontwerp.

Onze gevelpanelen zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium en zijn na gebruik upcyclebaar. Bovendien maakt het lage soortelijk gewicht van de panelen de montage eenvoudig en efficiënt.

Dicht of transparant

Aluinvent is leverbaar in een gesloten en open uitvoering. Hiermee creëer je een ontwerp dat tegelijk tijdloos en elegant is. De open panelen zorgen in combinatie met extern licht bovendien voor een speels effect, veroorzaakt door de contouren van Aluinvent.

Naturel gekleurd of gepoedercoat

De aluminium platen worden geleverd in brute aluminium of gepoedercoat in standaard RAL-kleuren. Dit geeft architecten grenzeloze mogelijkheden voor de gevel.

Passen en knippen

Onze gevelpanelen in geschuimd aluminium zijn makkelijk te verwerken; je snijdt ze op maat met een haakse slijper of zaag. Wilt je meer bijzondere vormen – bijvoorbeeld letters – dan adviseren wij laser- of waterstraalsnijden.

Wil je meer informatie over Aluinvent Fasade? 

Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.