Gevelbekleding van Aluinvent

Maak kennis met Aluinvent Fasade

Aluinvent gevelpanelen in geschuimd aluminium zijn een perfecte oplossing voor moderne, duurzame gevels. Deze innovatieve panelen bieden een lichtgewicht, kosteneffectieve en corrosiebestendige oplossing voor gebouwen, parkeergarages, terrassen en interieurontwerp.

Onze gevelpanelen zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium en zijn na gebruik weer recyclebaar. Bovendien maakt het lage soortelijk gewicht van de panelen de montage eenvoudig en efficiënt.

Dicht of transparant

Dicht of transparant Aluinvent wordt geleverd in een dichte of transparante versie en met een ontwerp dat tijdloos en spannend is en tegelijkertijd mogelijkheden biedt om het uiterlijk van het gebouw te veranderen door gebruik te maken van lichteffecten die de contouren van Aluinvent benadrukken.

Naturel gekleurd of gepoedercoat

De platen worden geleverd in naturel aluminium, maar kunnen ook gepoedercoat worden in standaard RAL-kleuren. Dit geeft de architecten de mogelijkheid om spannende uitingen op de gevel te creëren

Passen en knippen

Onze gevelpanelen in geschuimd aluminium zijn gemakkelijk te verwerken, ze kunnen op maat worden gesneden met een haakse slijper of zaag. Wilt u meer bijzondere vormen – bijvoorbeeld letters – dan adviseren wij laser- of waterstraalsnijden.

Wil je meer informatie over Aluinvent Fasade? 

Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.