Gevelsystemen en vlonders

Werken zonder grenzen, puur vanuit de mensen en hun wensen? Het kan. In de gevelsystemen van LJ Solutions komen flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid samen, waardoor u bij de nieuwbouw of renovatie van een woning, kantoor of bedrijfspand als vanzelf aan alle eisen voldoet.

 

NEOLIFE

De gevelsystemen en vlonders van NEOLIFE bestaan uit een natuurzuiver houtcomposiet dat nauwelijks kunststof bevat. Ze worden beschermd door een stof uit het hout zelf, waardoor ze volledig onderhoudsvrij zijn en levenslang meegaan. Bovendien blijven ze door de toevoeging van mineralen hun diepe kleur behouden.

Lees meer

 

LJ Cladding

LJ Cladding maakt het mogelijk om stucwerk en gevelbekleding op één buitengevelisolatiesysteem toe te passen. De oplossing biedt maximale isolatie en optimale ventilatie. Hierdoor ervaart u niet alleen meer vrijheid, maar investeert u ook nog eens in een gezonde gevel.

> Lees meer

 

SCANROC

SCANROC is een gevelsysteem met een afwerking van cementgebonden en keramische steenstrips. Dankzij de slimme opbouw voldoet u eenvoudig aan voorgeschreven isolatiewaarden. Bovendien wordt het systeem mechanisch bevestigd in plaats van verlijmd. Dit kan tot een hoogte van wel honderd meter.

Lees meer