VACATURE: Medewerker Sales LJ Solutions

Medewerker Sales afdeling LJ Innovate

Ben jij die enthousiaste collega die gedreven is om de sales activiteiten van binnenuit te organiseren? Word jij blij als je klanten verder kunt helpen? Dan zoeken wij jou!

Als Medewerker Sales ben je een onmisbare kracht in ons team. Je bent het aanspreekpunt voor (internationale) klanten en leveranciers specifiek voor de afdeling LJ Innovate waarbij je het gehele klantproces bewaakt. Naarmate je meer kennis en kunde hebt opgedaan zal je steeds beter de klanten kunnen adviseren en verder helpen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitbrengen van offertes, calculaties oppakken en dit verwerken in ons softwaresysteem. Je ondersteunt je collega’s in de sales en helpt mee het klantenbestand verder uit te bouwen en projecten tot een goed resultaat te leiden. Je werkt mee in een leuk team waarbij plezier belangrijk is!

Wat wij bieden

  • Een internationaal georiënteerde organisatie die in ontwikkeling is, waarin volop ruimte is voor ideeën en initiatieven
  • Open en collegiale sfeer. Plezier in wat je doet is bij ons het belangrijkste!
  • Goede arbeidsvoorwaarden ( HIBIN cao )
  • Goed salaris afgestemd op kennis en ervaring
  • Fulltime/parttime

Wie ben jij?

Je houdt van een organisatie welke volop in ontwikkeling is en past je daarbij moeiteloos aan. Je verricht zelfstandig maar ook samen met je naaste collega(‘s) alle commerciële werkzaamheden. Doordat je pro-actief en enthousiast bent weet je werkzaamheden naar je toe te trekken en initiatieven te nemen binnen de organisatie.

  • Affiniteit met techniek en bouw
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent initiatiefrijk, commercieel en gedreven
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief vaardig

Wie zijn wij?
LJ Solutions is een groeiend bedrijf in Hardenberg. We zijn gespecialiseerd in gevels en hebben geweldige producten en oplossingen om gevels gezond en mooi te houden. Naast producten welke wij zelf ontwikkelen en importeren zit er veel kennis die we graag delen met onze klanten.

Maar misschien nog belangrijker, we dragen graag ons steentje bij aan een gezondere wereld door duurzame en circulaire producten toe te passen welke staan voor een lange levensduur. Niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst!

Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang! We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet:
Corine Schoonderbeek per mail: [email protected]

Wil je meer weten over wie wij zijn en hoe wij werken? Bel dan gerust naar Roel Tromp 06-29848397